Akoestische panelen

Allkoestiek neemt u graag aan de hand om onze oplossingen te laten zien wanneer het gaat om akoestisch panelen. De geboden oplossingen zijn zeer divers. De keuze is afhankelijk van toepassing, budget en montageplaats. En natuurlijk het allerbelangrijkste het absorptievermogen van het wandpaneel.

Akoestische panelen voor iedere toepassing

Goed absorberende materialen zijn over het algemeen wat brozer. Dat is nodig om het geluid zo optimaal mogelijk te absorberen. Niet elk materiaal kan dus binnen handbereik worden toegepast. Anders dient het materiaal in ieder geval beschermd te worden in een kader of bijvoorbeeld met stoffering en/of voorzien te zijn met een vezelversterkte laag.

In een sportaccomodatie worden weer hele andere eisen gesteld en spelen balimpact en bescherming van de sporter een grote rol. Ook hiervoor vindt u in het productengamma van Allkoestiek een oplossing.

Eyecatcher

Natuurlijk wil het oog ook wat. Wij denken niet alleen na over de akoestiek maar denken ook met u mee wanneer het gaat om een esthetisch mooie oplossing. Daarmee wordt uw oplossing ook direct eyecatcher en een sfeerbepaler van de ruimte.

Geluidsabsorptie loopt nogal uiteen

Een akoestische paneel past u toe omdat u klachten heeft over de akoestiek in uw ruimte. Het is van belang dat het akoestische wandpaneel dan ook daadwerkelijk bijdraagt aan een betere akoestiek. Het kan zijn dat door het toepassen van alleen een wandpaneel het probleem in uw ruimte niet is opgelost. Helaas komen wij dit in de praktijk nog weleens tegen en worden wij erbij gehaald om de ruimte toch akoestisch in orde te krijgen.

Wij voeren altijd een nagalmtijdmeting uit en rekenen door aan de hand van de gekozen producten of de gewenste nagalmtijden gehaald kunnen worden. Zo kunt u zich nooit een buil vallen aan de gekozen oplossing. De gewenste nagalmtijden zullen wij adviseren en in samenspraak met u vaststellen.

Voor iedere ruimte

We hebben voor iedere ruimte akoestische panelen. Zo kunnen we u bijvoorbeeld aan een oplossing helpen die geschikt is voor kantoren, restaurants, kerken en gymzalen.

Voor ieder budget

Door een breed assortiment kunnen wij veelal toch een oplossing voor uw akoestisch probleem bieden binnen uw budget. Wij denken daarin graag met u mee.

Gerelateerde producten

Allceiling

Logo-allceiling-akoestisch-element.png
Minimalistisch en kaderloos element voor zwevend montage.

Lees verder

Allgym

logo-allgym-akoestisch-sportzaalpaneel.png
Toepasbaar binnen handbereik en veilig voor de sporter.

Lees verder

Allimpact

logo-allimpact-akoestisch-stootvast-paneel.png
Een stootvaste akoestische oplossing te monteren als aaneengesloten wandvlak of plafondeiland.

Lees verder

Allpanel

logo-allpanel-akoestisch-paneel.png
Luxe paneel met omlijsting voor wand en plafondtoepassing.

Lees verder

Allpicture

logo-allpicture-akoestisch-schilderij.png
Kaderloos interieurelement voorzien van uw eigen afbeelding.

Lees verder

Allsheet

logo-allsheet-akoestische-plaat.png
Lichtschuim in plaatvorm voor directe montage of objectvulling.

Lees verder

Allstretch

logo-allstretch-akoestische-spanwand.png

Wandbespanning als eyecatcher van vloer tot plafond.

Lees verder