Andere functie kerkgebouw vraagt om andere akoestiek

Omgeving

Overig

Locatie

Weesp

Ruimte

Yogastudio
Akoestiek yogastudio kerk

Heerlijke en serene yogastudio's bij YogaToday

YogaToday is gevestigd op een bijzondere locatie in het centrum van Weesp, in de Sint-Laurentiuskerk. In 2016 is het kerkgebouw getransformeerd naar verschillende nieuwe functies, waaronder dus de yogastudio op de bovenste verdieping.

Een prachtige hoge ruimte met klassieke ornamenten. Om de galm te verminderen zijn in het hoge gedeelte met een ronde vorm onze Allcylinder akoestische cilinders geplaatst. Deze cilinders volgen de vorm van de ruimte en passen qua uitstekend bij de vormen van het gebouw. Cilinders zijn erg geschikt voor hoge ruimten.

Aan de lagere verdiepingsvloer zijn onze Allceiling akoestische elementen geplaatst. Deze elementen hebben een kern van 40 mm minerale wol met de hoogst haalbare absorptieklasse, klasse A. Door de elementen met een luchtspouw af te hangen wordt het absorberende vermogen aanzienlijk verhoogd door de dubbelzijdige werking.

Niets mooier dan een spontaan berichtje van klanten met een bedankje voor de fijne service en de goed werkende akoestische oplossing.

Onze vakkennis en jarenlange praktijkervaring vertalen naar resultaat. Dat is het doel!

Advies vragen
Karin: "We gaan voor 100% tevreden klanten."
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws