Akoestiek kantoren verbeteren

voor ieder kantoor een akoestische oplossing

KANTOOR

Akoestiek kantoren verbeteren

De akoestiek in kantoor is een belangrijk aspect van een comfortabele werkomgeving. In een ruimte waar (telefoon)gesprekken worden gevoerd en men tegelijkertijd geconcentreerd en ongestoord wil kunnen werken, is een goede akoestiek geen overbodige luxe.

De conclusies van alle onderzoeken die hiernaar gedaan zijn, spreken duidelijke taal: een goede akoestiek maakt medewerkers productiever. Lawaai en achtergrondgeluiden hebben een negatieve invloed op uw medewerkers. Daarbij gaat lawaai altijd ten koste van een goede werksfeer en het concentratievermogen. Hierdoor nemen fouten toe, stapelen miscommunicatie-gevallen zich op en zal de productiviteit afnemen.

Goede akoestiek van groot belang in een kantooromgeving
Akoestiek in kantoren is belangrijk voor een goede werkomgeving


Akoestiek meets design

Naast dat we sterk zijn in het vinden van een oplossing die voor een prettig akoestisch klimaat zorgt, denken we ook graag mee op het gebied van design. Zo kunnen we onze akoestische materialen in uw huisstijlkleuren uitvoeren, in de vorm van uw logo uitsnijden en op maat op uw huidige kantoorsituatie aan laten sluiten. Ons werk levert dus niet alleen maar een goede akoestiek op, maar in veel gevallen ook een fraaie meerwaarde voor het design van uw kantoor.

100% tevredenheidsgarantie

Om te weten hoe de akoestische kwaliteit van uw kantoor is, doen we een nagalmmeting. Hiermee kunnen we exact bepalen wat de situatie is en ook wat er nodig is om het gewenste resultaat te bereiken. Daarbij houden we ook rekening met factoren die hier ook een belangrijke rol in spelen, zoals de werkplekopstelling. We zijn dan ook benieuwd naar het antwoord op vragen als:

  • Zitten uw medewerkers tegenover elkaar of naast elkaar?
  • Hoeveel werknemers zitten er in een ruimte?
  • Wat zijn de (in)directe geluidsvelden?
  • Is er sprake van privacygevoelige gesprekken?

Na de nagalmmeting brengen we een offerte uit waarin in duidelijk taal omschreven staat wat er nodig is om uw kantoor van een goede akoestiek te voorzien. Onze eigen monteurs zorgen vervolgens voor de implementatie.

Akoestiek verbetert in Kantoor van Lime in Amsterdam
Akoestiek kantoren verbeteren


Ook de akoestiek van uw kantoor verbeteren?

Allkoestiek heeft jarenlange ervaring met het inrichten van een kantoor daar waar het de akoestiek betreft. Wij kunnen u met het gehele traject van dienst zijn, dus zowel met een nagalmmeting als het bevestigen van de materialen. Neem contact met ons op voor verder overleg hoe de akoestiek in uw kantoor verbeterd en geoptimaliseerd kan worden.

Akoestische bureauschermen toegepast in combinatie met akoestische plafondpanelen 
Akoestiek kantoren verbeterenhttps://allkoestiek.nl/disclaimer https://allkoestiek.nl/disclaimer Mike Buijs Allkoestiek B.V.

Waar kunnen we u vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Prijsopgave

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wilt u uw akoestiek verbeteren?

Akoestisch probleem? Waar kunnen we u bij helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we u mee helpen? *


Veel voorkomende kantoorruimtes
 

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws

 

 
 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord