Nagalmmeting

Een nagalmmeting wordt gebruikt om te bepalen wat de gemiddelde nagalmtijd in een ruimte is en wat de nagalmtijden in de verschillende octaafbanden zijn. Wanneer u het vermoeden heeft dat de akoestiek in uw ruimte slecht of onvoldoende is, dan kunt u een nagalmmeting laten uitvoeren om de akoestische conditie van de betreffende ruimte exact in kaart te laten brengen. Voor het uitvoeren van een nagalmmeting maakt Allkoestiek gebruik van gekalibreerde en gecertificeerde meetapparatuur. De meting wordt uitgevoerd met behulp van een alarmpistool (pulse-geluid) voor het creëren van het benodigde brongeluid.

De nagalmmeting laten uitvoeren door een ervaren bedrijf

Wilt u een nagalmmeting laten uitvoeren door een professioneel bedrijf? Dan bent u bij Allkoestiek aan het juiste adres. Wij hebben ons ondermeer gespecialiseerd in het vakkundig uitvoeren van een nagalmmeting. In sommige gevallen zijn er meerdere metingen nodig, afhankelijk van de grootte, vorm en inrichting van een ruimte. Van de meetuitkomsten wordt een gemiddelde vastgesteld wat referent is voor de nagalmtijd in de ruimte. De resultaten van de nagalmmeting worden in een rapport met conclusie en advies gepresenteerd en ook gebruikt om met u aan tafel de mogelijke akoestische oplossingen te bespreken en door te rekenen qua akoestisch resultaat. Hierbij houden we rekening met uw esthetische wensen en budget.

Contact

U bent van harte welkom bij Allkoestiek wanneer u een professionele nagalmmeting wilt laten uitvoeren. Wilt u op basis van de resultaten van de nagalmmeting en het advies een vrijblijvende offerte ontvangen voor het leveren en / of monteren van akoestische oplossingen, dan stellen wij deze uiteraard graag voor u op. Bel voor meer informatie, advies of een afspraak naar 0342-464153 of mail naar info@allkoestiek.nl.

Ik wil een nagalmtijdmeting

Vraag een gratis quickscan aan

(t.w.v. € 185,00)

  • Bezoek op locatie
  • Nagalmtijdmeting
  • Advies op maat
Vraag een gratis quickscan aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord