Akoestiek in het onderwijs

thuis in iedere ruimte

ONDERWIJS

Akoestiek verbeteren in het onderwijs

Allkoestiek is gespecialiseerd in het verbeteren van de akoestiek voor sportomgevingen en in het  onderwijs. In een schoolgebouw komt dat vaak samen. Of het de gymzaal is of een klaslokaal wij lossen de akoestische problemen op.

In de loop van de jaren hebben wij in veel onderwijsgebouwen de akoestiek verbetert. In iedere ruimte binnen hebben wij een passende oplossing. 

Veel voorkomende ruimtes in het onderwijs:


Gymzalen

Met onze gecertificeerde akoestische materialen kunnen we een aangenaam akoestisch klimaat in iedere gymzaal realiseren. Al onze panelen zijn brand-, stoot- en balveilig en gaan gegarandeerd lange tijd mee. We hebben verschillende uitvoeringen. Ook het bedrukken van de panelen met een mooie afbeelding is mogelijk. Wij garanderen onze oplossingen en voldoen aan de eisen van de NOC*NSF.

Akoestiek verbetert in gymzaal van school met Allgym akoestische sportzaalpanelen
Akoestiek gymzaal verbetert met akoestische sportzaalpanelen.


Lokalen, aula's en leerpleinen

Het is bekend dat een school waarvan de akoestiek goed op orde is voor betere leerprestaties zorgt. Ook is het veel prettiger lesgeven in een ruimte waarin geen storende nagalm is. Onze akoestische oplossingen zijn:

  • brandveilig
  • goed schoon te houden
  • robuust
  • en fraai ;-)

We lossen het op. Gegarandeerd.

Inspirerende voorbeelden

Akoestiek verbetert in klaslokaal met Allceiling akoestische plafondeilanden
Akoestiek verbetert met akoestische panelen in klaslokaal


Onze aanpak

Om te weten hoe de kwaliteit van de akoestiek in de ruimte is, voeren we altijd eerst een nagalmmeting uit. Hiermee kunnen we precies bepalen wat de huidige situatie is. Deze test maakt onderdeel uit van een quickscan. Deze quickscan voeren wij vrijblijvend uit.

Als de uitslag van de meting bekend is, brengen we een offerte uit waarin in duidelijke taal beschreven staat welke producten er nodig zijn om de ruimte van een goede akoestiek te voorzien. Hierbij houden wij rekening met de eisen van NOC*NSF en met het programma van eisen voor een frisse school.

De berekening die we hiervoor doen, is zo precies dat we zeker weten dat we het probleem hiermee oplossen. Daar geven wij dan ook garantie op.

Meestal is een schoolvakantie bij uitstek geschikt om sport- en onderwijsruimtes te voorzien van een prettige akoestiek. Ook daarin denken wij graag met jouw mee.

Advies of offerte aanvragen

Aula voorzien van Allvisual akoestisch afbeeldingen voor het verbeteren van de akoestiek.
Akoestiek onderwijs verbeterenhttps://allkoestiek.nl/disclaimer https://allkoestiek.nl/disclaimer Mike Buijs Allkoestiek B.V.

Vraag een gratis quickscan aan

(t.w.v. € 185,00)

  • Bezoek op locatie
  • Nagalmtijdmeting
  • Advies op maat
Vraag een gratis quickscan aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Producten die voor je interessant zijn

Iedere situatie vraagt om een oplossing die past bij jouw ruimte en het budget. Samen vinden we altijd een geschikte akoestische oplossing die leidt tot het gewenste comfort.

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws