Akoestische plafondeilanden

Met een akoestisch plafondeiland kun je vrij makkelijk, snel en betaalbaar een hele goede verbetering realiseren. Bekijk hier een greep uit ons assortiment.

Akoestisch plafondeilandhttps://allkoestiek.nl/disclaimer https://allkoestiek.nl/disclaimer Mike Buijs Allkoestiek B.V.

Een plafondeiland is een aan het plafond afgehangen element met of zonder kader. Dit eiland draagt bij aan een goede akoestiek in de ruimte

Een plafondeiland heeft een moderne en minimalistische uitstraling. Een plafondeiland is verkrijgbaar in diverse soorten, maten en vormen. Zo kun je kiezen voor een rond plafondeiland, maar ook een vierkant of rechthoekig exemplaar behoort tot de mogelijkheden. Zelfs maatwerk in een speciale vorm is mogelijk. Het element wordt met behulp van haken aan een horizontaal of hellend plafond opgehangen. Bij een grotere spouwruimte maken we gebruik van vaste of verstelbare staalkabels. Een plafondeiland is vooral mooi in combinatie met een industrieel ingerichte hoge ruimte met een betonnen plafond en installaties in het zicht. Bijkomend voordeel is dat een plafondeiland een “dubbelzijdige” akoestische werking heeft waardoor je meer absorptierendement per m² heeft. Een plafondeiland is ook zeer geschikt in combinatie met betonkernactivering.

Veelgestelde vragen akoestisch plafondeiland

Wat is het verschil tussen een akoestisch plafondeiland en plafondpanelen?

Er worden verschillende benamingen gebruikt, zoals plafondeilanden, plafondpanelen, plafondelementen, etc. Dit is in principe allemaal hetzelfde. Bij Allkoestiek is een plafondeiland verkrijgbaar in diverse kleuren, afmetingen en kwaliteiten.

Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden

Wat kost een akoestisch plafondeiland?

Een akoestisch plafondeiland is bij Allkoestiek al verkrijgbaar vanaf €22,50. Bekijk hier onze plafondeilanden.

Naar Allkoestiek voor een kwalitatief hoogwaardig plafondeiland

Wanneer je op het internet gaat zoeken naar bedrijven die een plafondeiland aanbieden, dan kom je terecht bij de meest uiteenlopende bedrijven. Echter, wanneer je wilt wel verzekerd zijn van een hoogwaardige akoestische en esthetische kwaliteit van het plafondeiland en je wilt hier niet teveel voor betalen, dan ben je bij Allkoestiek aan het juiste adres. Bij ons profiteert je van een goede kwaliteit-prijsverhouding, zowel voor een plafondeiland als voor al onze andere producten en diensten. Daarnaast verzorgen wij ook de complete professionele montage op locatie wanneer je dat wenst.

Contact

Heb je interesse in een plafondeiland? Neem dan eens een kijkje op de website van Allkoestiek in onder andere de rubriek Allceiling. Op de website vind je meer informatie over al onze diensten en produkten, waaronder ook het plafondeiland. Heb je nog vragen of wenst je een vrijblijvende offerte te ontvangen? Bel dan naar 0342-464153 of stuur een mail naar info@allkoestiek.nl. Je kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken.

Waar kunnen we vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Prijsopgave

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wil je jouw akoestiek verbeteren?

Akoestisch probleem? Waar kunnen we je bij helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we mee helpen? *