Advies akoestiek

Voor advies over de akoestiek in een ruimte bent u bij Allkoestiek aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het oplossen van akoestische problemen en ondersteunen u dan ook graag met deskundig advies wanneer u de akoestiek in een bepaalde ruimte wilt gaan verbeteren.

U kunt ook bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een nagalmtijdmeting. Aan de hand van de meetresultaten kunnen wij voor u berekenen hoeveel m² O.R. (=Open Raam) aan absorptie moet worden toegevoegd om de ruimte-akoestiek te optimaliseren.

Wij geven ook advies in de vorm van een materialisatievoorstel waarbij wij zoveel als mogelijk rekening houden met uw esthetische wensen en indien bekend ook het budget.

In veel gevallen krijgt u de gemaakte kosten voor advies geheel of gedeeltelijk terug wanneer u met ons in zee gaat voor de uiteindelijke realisatie van het project.

Wij geven u eerlijk en passend advies over akoestiek

Bij Allkoestiek staat uw klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons eerste doel is het oplossen van de akoestische problemen van onze klanten. Bij ons heeft u de garantie dat wij u op een eerlijke en open wijze en in uw belang advies geven over de akoestiek in de ruimte en de hiervoor passende akoestische oplossingen.

Wij bieden onze diensten aan in een marktconforme kwaliteit-prijs verhouding met het doel uit te komen op een voor onze klanten zo optimaal mogelijke oplossing.

Wanneer wij u advies geven om de akoestiek te verbeteren, dan bent u er als klant van verzekerd dat wij, in overleg met u, zoeken naar de best passende oplossing voor de betreffende ruimte. Uiteraard kunnen wij op basis van een advies voor verbetering van de akoestiek ook een offerte voor u opstellen voor de te nemen maatregelen. Dit kan een aanbieding zijn voor alleen levering van de benodigde materialen maar ook voor een complete uitvoering door Allkoestiek.

Contact

Heeft u advies nodig om de akoestiek in een bepaalde ruimte van uw pand te laten verbeteren of wilt u een nagalmmeting door ons laten uitvoeren, waarna wij u, op basis van deze resultaten, kunnen voorzien van advies om de akoestiek te optimaliseren?
U bent van harte welkom.

Neem contact met ons op door te bellen naar 0342-464153, te mailen naar info@allkoestiek.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Wij zijn u graag van dienst.

Waar kunnen we u vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Prijsopgave

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wilt u uw akoestiek verbeteren?

Waar wilt u de akoestiek verbeteren? Waar kunnen we u mee helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we u mee helpen? *

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord