Advies akoestiek

Voor advies over de akoestiek in een ruimte ben je bij Allkoestiek aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het oplossen van akoestische problemen en ondersteunen je dan ook graag met deskundig advies wanneer je de akoestiek in een bepaalde ruimte wilt gaan verbeteren.

U kunt ook bij ons terecht voor het laten uitvoeren van een nagalmtijdmeting. Aan de hand van de meetresultaten kunnen wij voor je berekenen hoeveel m² O.R. (=Open Raam) aan absorptie moet worden toegevoegd om de ruimte-akoestiek te optimaliseren.

Wij geven ook advies in de vorm van een materialisatievoorstel waarbij wij zoveel als mogelijk rekening houden met jouw esthetische wensen en indien bekend ook het budget.

In veel gevallen krijg je de gemaakte kosten voor advies geheel of gedeeltelijk terug wanneer je met ons in zee gaat voor de uiteindelijke realisatie van het project.

Wij geven je eerlijk en passend advies over akoestiek

Bij Allkoestiek staat jouw klanttevredenheid hoog in het vaandel. Ons eerste doel is het oplossen van de akoestische problemen van onze klanten. Bij ons heb je de garantie dat wij je op een eerlijke en open wijze en in jouw belang advies geven over de akoestiek in de ruimte en de hiervoor passende akoestische oplossingen.

Wij bieden onze diensten aan in een marktconforme kwaliteit-prijs verhouding met het doel uit te komen op een voor onze klanten zo optimaal mogelijke oplossing.

Wanneer wij je advies geven om de akoestiek te verbeteren, dan ben je er als klant van verzekerd dat wij, in overleg met u, zoeken naar de best passende oplossing voor de betreffende ruimte. Uiteraard kunnen wij op basis van een advies voor verbetering van de akoestiek ook een offerte voor je opstellen voor de te nemen maatregelen. Dit kan een aanbieding zijn voor alleen levering van de benodigde materialen maar ook voor een complete uitvoering door Allkoestiek.

Contact

Heb je advies nodig om de akoestiek in een bepaalde ruimte van jouw pand te laten verbeteren of wil je een nagalmmeting door ons laten uitvoeren, waarna wij u, op basis van deze resultaten, kunnen voorzien van advies om de akoestiek te optimaliseren?
U bent van harte welkom.

Neem contact met ons op door te bellen naar 0342-464153, te mailen naar info@allkoestiek.nl of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Wij zijn je graag van dienst.

Waar kunnen we vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Prijsopgave

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wil je jouw akoestiek verbeteren?

Waar wil je de akoestiek verbeteren? Waar kunnen we je mee helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we mee helpen? *

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?