Nagalmtijd opmeten? Slechte akoestiek verbeteren?

Als je het vermoeden heeft dat de akoestiek in (één van) jouw ruimte(s) slecht of onvoldoende is, dan kun je door Allkoestiek een nagalmtijdmeting laten uitvoeren.

Ik wil een nagalmtijdmeting


Met behulp van een alarmpistool of ruisbron creëren onze specialisten het benodigde brongeluid, terwijl ze vervolgens met gekalibreerde en gecertificeerde meetapparatuur de ruimte akoestisch in kaart brengen. Ze bepalen niet alleen de gemiddelde nagalmtijd, maar ook de nagalmtijden in de verschillende octaafbanden waardoor een compleet beeld van de ruimte ontstaat en de frequentie gebieden waar de problemen zich voordoen kunnen worden aangepakt. 

 

In sommige gevallen zijn er meerdere nagalmtijdmetingen op verschillende ontvangstposities nodig. Dat is afhankelijk van de grootte, vorm en inrichting van een ruimte. Van de uitkomsten wordt in elke octaafband een gemiddelde vastgesteld, dat als uitgangspunt dient voor onze conclusies en aanbevelingen. We presenteren een compleet eindrapport, waarna we met jouw om de tafel gaan zitten om te kijken welke akoestische oplossingen mogelijk én (financieel) haalbaar zijn. Daarbij houden we ook rekening met jouw wensen op het gebied van esthetiek.

Garantie en teruggave regeling

Door het laten uitvoeren van een nagalmtijdmeting kunnen wij de akoestische situatie exact voor je in kaart brengen. De kosten voor een meting varieert afhankelijk van de situatie. Wanneer je een meting laat uitvoeren krijg je van ons een 100% tevredenheidsgarantie op een echt werkende oplossing. Wanneer er na de meting door Allkoestiek materialen en/of diensten worden geleverd dan krijg je de gemaakte kosten voor de meting geheel of gedeeltelijk terug afhankelijk van de ordergrootte. Een en ander staat helder vemeld in onze aanbieding voor het uitvoeren van een nagalmtijdmeting. Uiteraard worden de meetresultaten jouw eigendom ook wanneer je met een andere partij in zee gaat voor levering en/of montage van materialen. Hiermee heb je de garantie van een onafhankelijk advies. Tevens kunnen wij je op deze wijze goed van dienst zijn en blijft goed advies op locatie betaalbaar.

Neem contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak

Wil je op basis van de resultaten, onze conclusies en het advies een vrijblijvende offerte ontvangen voor het leveren en (eventueel) monteren van akoestische oplossingen, dan stellen wij deze uiteraard graag voor je op. Bel voor meer informatie, advies of een afspraak naar 0342-464153 of mail naar info@allkoestiek.nl.

Vraag een gratis quickscan aan

(t.w.v. € 185,00)

  • Bezoek op locatie
  • Nagalmtijdmeting
  • Advies op maat
Vraag een gratis quickscan aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?