Akoestische oplossingen voor elke ruimte

Akoestische oplossingen zijn er in het assortiment van Allkoestiek in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan akoestische plafondpanelen en akoestische wandpanelen. Hierdoor hebben wij altijd de beschikking over effectieve en goed passende akoestische oplossingen om in uw ruimte toe te passen. Naast diverse standaard akoestische oplossingen denken wij ook graag met u mee daar waar omreden van bijvoorbeeld de bestaande inrichting of het beschikbare budget naar een andere oplossing moet worden gezocht. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De ervaren medewerkers van Allkoestiek kunnen u hier alles over vertellen. Alle akoestische oplossingen van Allkoestiek:


Wij zorgen voor de beste akoestische oplossingen

Met behulp van akoestische oplossingen kunt u in vrijwel iedere ruimte een prettig akoestisch klimaat realiseren. In een normale kantoorruimte hanteert men een norm van 0,8 seconden als maximale nagalmtijd. Wij kunnen op locatie een nagalmtijdmeting uitvoeren en bepalen of uw kantoorruimte hieraan voldoet. Naast een inschatting of de nagalm gemiddeld voldoet kijken wij daarbij ook naar de voor spraak belangrijke frequentiegebieden en de gelijkmatigheid in nagalmtijd bij de individuele octaafbanden. Alleen het meten van het gemiddelde is dus onvoldoende voor het verkrijgen van een goed akoestisch eindresultaat.

Op basis van de meetresultaten kunnen wij u adviseren over passende akoestische oplossingen waarbij we zoveel als mogelijk rekening houden met uw wensen en budget.

Ik wil een nagalmtijdmeting


Contact

Heeft u interesse in akoestische oplossingen om de akoestiek in uw woon- of werkruimte te verbeteren? Neem dan contact op met Allkoestiek. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige akoestische oplossingen tegen een markt conforme prijs. Voor meer informatie over onze professionele akoestische oplossingen, advies of een vrijblijvende offerte belt u naar 0342-464153 of stuurt u een mail naar info@allkoestiek.nl. Tevens kunt u ons online contactformulier invullen.

Waar kunnen we u vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Prijsopgave

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wilt u uw akoestiek verbeteren?

Akoestisch probleem? Waar kunnen we u bij helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we u mee helpen? *

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord