Akoestische oplossingen voor elke ruimte

Akoestische oplossingen zijn er in het assortiment van Allkoestiek in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan akoestische plafondpanelen en akoestische wandpanelen. Hierdoor hebben wij altijd de beschikking over effectieve en goed passende akoestische oplossingen om in jouw ruimte toe te passen. Naast diverse standaard akoestische oplossingen denken wij ook graag met jouw mee daar waar omreden van bijvoorbeeld de bestaande inrichting of het beschikbare budget naar een andere oplossing moet worden gezocht. Ook maatwerk behoort tot de mogelijkheden. De ervaren medewerkers van Allkoestiek kunnen je hier alles over vertellen. Alle akoestische oplossingen van Allkoestiek:


Wij zorgen voor de beste akoestische oplossingen

Met behulp van akoestische oplossingen kun je in vrijwel iedere ruimte een prettig akoestisch klimaat realiseren. In een normale kantoorruimte hanteert men een norm van 0,8 seconden als maximale nagalmtijd. Wij kunnen op locatie een nagalmtijdmeting uitvoeren en bepalen of jouw kantoorruimte hieraan voldoet. Naast een inschatting of de nagalm gemiddeld voldoet kijken wij daarbij ook naar de voor spraak belangrijke frequentiegebieden en de gelijkmatigheid in nagalmtijd bij de individuele octaafbanden. Alleen het meten van het gemiddelde is dus onvoldoende voor het verkrijgen van een goed akoestisch eindresultaat.

Op basis van de meetresultaten kunnen wij je adviseren over passende akoestische oplossingen waarbij we zoveel als mogelijk rekening houden met jouw wensen en budget.

Ik wil een nagalmtijdmeting


Contact

Heb je interesse in akoestische oplossingen om de akoestiek in jouw woon- of werkruimte te verbeteren? Neem dan contact op met Allkoestiek. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige akoestische oplossingen tegen een markt conforme prijs. Voor meer informatie over onze professionele akoestische oplossingen, advies of een vrijblijvende offerte belt je naar 0342-464153 of stuurt je een mail naar info@allkoestiek.nl. Tevens kun je ons online contactformulier invullen.

Waar kunnen we vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Prijsopgave

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wil je jouw akoestiek verbeteren?

Akoestisch probleem? Waar kunnen we je bij helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we mee helpen? *

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?