Akoestische panelen voor elke ruimte

Met akoestische panelen kun je mooi, effectief en snel een hele goede verbetering realiseren. Bekijk hier een aantal producten uit ons assortiment.

Akoestische panelen toegepast in kantooromgevinghttps://allkoestiek.nl/disclaimer https://allkoestiek.nl/disclaimer Mike Buijs Allkoestiek B.V.

Een holle klank, een hinderlijke galm, een spreker die nauwelijks te verstaan is: je heeft in jouw werk- of privéomgeving ongetwijfeld wel eens te maken met een slechte akoestiek. Akoestische panelen maken daar resoluut een einde aan. Ze absorberen ongewenste geluidsreflecties en zorgen daarmee voor een aangenamer klimaat.

Akoestische panelen, die in de regel met name aan het plafond en de wanden worden gemonteerd, zijn er in allerlei soorten en maten. Het karakter, de functie en de vorm van de ruimte, het beoogde nut, jouw esthetische wensen en jouw budget zijn elementen die een rol spelen bij de uiteindelijke keuze. Als uitgangspunt van ons advies dient een nagalmtijdmeting, die onze experts met specialistische en gekalibreerde apparatuur uitvoeren. Hiermee heb je de garantie op een werkende oplossing.

Bij Allkoestiek zijn we eigenlijk van alle markten thuis. We kunnen je helpen in jouw privé-situatie, maar zijn ook experts op het gebied van kerken, gymzalen, restaurants, scholen en kantoorpanden.

Veelgestelde vragen akoestische panelen

Waar plaats ik akoestische panelen?

Vooraf aan het plaatsen van akoestische panelen, voeren wij een geluidsmeting uit, om o.a. te identificeren op welke plekken de akoestische panelen het beste kunnen worden aangebracht.

Akoestische panelen kunnen zowel aan wanden als plafonds bevestigd worden. Voorn. het grootste waarneembare effect dienen akoestische panelen dicht bij de geluidsbron geplaatst te worde

Neem voor meer informatie contact op met Allkoestiek, via 0342 464 153 of mail naar info@allkoestiek.nl

 

Hoe akoestische panelen het beste te plaatsen?

Onze panelen zijn geschikt voor zwevende montage tegen wand, plafond of dak en zijn in verschillende kleuren en soorten leverbaar. Meer weten?

Bekijk het assortiment op onze site.

Wat kosten akoestische panelen bij Allkoestiek?

Akoestische panelen zijn bij Allkoestiek al verkrijgbaar vanaf €29,5. Bekijk hier ons assortiment akoestische panelen.

Waar kan ik akoestische panelen kopen?

Bekijk ons assortiment akoestische panelen op allkoestiek.nl of bestel de panelen via onze webshop: akoestiekverbeteren.nl.

Meer weten over de technische specificaties?
Bekijk de informatie op onze site of neem contact met ons op via info@allkoestiek.nl.

Akoestische panelen voor gymzalen

In gymzalen, waar de weerkaatsing van geluid (een stuiterende bal, het fluitje van de scheidsrechter) vaak een hinderlijke factor is, kunnen met de juiste panelen verbluffende resultaten worden bereikt.

Akoestische panelen voor kerkgebouwen

Kerkgebouwen worden geroemd om hun geweldige akoestiek, maar door de grote ruimte zijn sprekers er vaak nauwelijks verstaanbaar. Met de juiste akoestische panelen kunnen bezoekers niet alleen genieten van de muziek, maar ook nog eens verstaan wat de predikant voordraagt.

Akoestische panelen voor kantoorpanden

In kantoorpanden blijkt het voor werknemers soms een uitdaging om zich te concentreren, omdat de telefoontjes van collega’s door de slechte akoestiek letterlijk te volgen zijn. Dat heeft een nadelig effect op de concentratie en de productiviteit. Met de plaatsing van de juiste akoestische panelen behoren deze irritaties tot het verleden.

Akoestische panelen voor restaurants

In restaurants wordt een slechte akoestiek vaak tastbaar in de vorm van een hinderlijke echo. Als deze aanwezig is, dan kunnen jouw klanten ook ‘meegenieten’van de gesprekken die aan naburige tafels worden gevoerd. Daarmee scoort je minpunten, die jouw gasten zeker mee zullen nemen in hun evaluatie. Zorg voor een goede akoestiek, dan blijft het gesprek aan tafel ook echt een tafelgesprek. Akoestische panelen kunnen daarbij zeker helpen.

Akoestische panelen voor woonkamers

In huiskamers is het soms ook zoeken naar de juiste balans. Je wilt televisie kijken, terwijl jouw partner een telefoongesprek voert en de kinderen ondertussen aan het spelen zijn. Het gevolg: een kakafonie aan geluid. Ook voor de woonkamer heeft Allkoestiek even fraaie als nuttige oplossingen in huis.

Neem contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kun je bellen naar 0342-464153 of mailen naar info@allkoestiek.nl.

Uiteraard kun je ook gebruik maken van ons contactformulier.

Waar kunnen we vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Prijsopgave

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wil je jouw akoestiek verbeteren?

Akoestisch probleem? Waar kunnen we je bij helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we mee helpen? *

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?