Allshape® akoestische verlichting

Prijs op aanvraag

Complete serie fraai vormgegeven lichtobjecten met een akoestische werking.

Allshape® akoestische verlichting
akoestische verlichting
akoestische verlichting

Belangrijkste eigenschappen

  • Fraai vormgegeven
  • In verschillende kleuren leverbaar
  • Design

Productbeschrijving

Verbluffend licht en akoestische prestaties in één. Dat is het spraakmakende concept van Allshape. Met hoogstaande akoestische technologie en fraaie lichtontwerpen verbetert Allshape het akoestisch comfort in ruimten waar mensen werken, verblijven en elkaar ontmoeten.

De fraai vormgegeven lichtobjecten van Allshape zijn gemaakt van topklasse akoestisch schuim met een hoge absorptiewaarde. Dit betekent dat geluid wordt geabsorbeerd in plaats van gereflecteerd. Met de collectie akoestische objecten is een scala aan combinaties mogelijk door de vele keuzemogelijkheden in vorm, kleur, stof en textuur. Het resultaat: mooie en bijzondere akoestische objecten. Vaak met lichtfunctie maar ook mogelijk zonder lichtfunctie.

De collectie van Allshape is toepasbaar in vele omgevingen zoals kantoren, collegezalen, restaurants, hotels, theaterzalen, atriums, enz. Ze zijn ook stijlvol in elke woonomgeving.

De akoestische lichtobjecten van Allshape zijn ontwikkeld door ervaren designers vanuit een gedegen kennis van akoestiek en knowhow van licht én interieurontwerp. 


Lees meer

Waar kunnen we mee helpen?

Keuze

check Binnen één werkdag reactie
  • Allkoestiek is thuis in iedere ruimte Allkoestiek is thuis in iedere ruimte Wij komen echt overal
  • Betaalbare producten Betaalbare producten Kwaliteit tegen de beste prijs
  • Van meting tot oplevering geregeld Van meting tot oplevering geregeld Ontzorgen dat is wat we doen