Allkoestiek Nieuwsbrief februari 2021

Het laatste nieuws van Allkoestiek lees je in onze Nieuwsbrief die we ieder kwartaal versturen aan onze relaties. Lees hier de editie van februari 2021...

Maak thuiswerken aangenaam met een goede akoestiek

We zitten er voorlopig nog wel even aan vast: Thuiswerken. Een mooie oplossing voor mensen die een beroep hebben wat thuis uitgeoefend kan worden, maar vaak verre van ideaal voor wat de werkplek betreft. Zeker wanneer er sprake is van storende geluiden op de achtergrond of een slechte spraakverstaanbaarheid. Jij probeert een online meeting te houden met je collega's, terwijl op de achtergrond de kinderen aan het spelen zijn met de gebruikelijke bijgeluiden. Daarnaast is je, ook thuiswerkende, partner aan de andere kant van de keukentafel een belangrijk telefoongesprek aan het voeren. 

Een hele onrustige werksituatie die voor de nodige irritaties kan zorgen. Daarom is het nu een goed moment om het thuiswerken wat aangenamer te maken. Het ligt meestal niet aan de microfoon, maar juist aan de ruimte zelf waardoor de Google Meet of Teams gesprekken zo hol klinken. Een belangrijk onderdeel van een goede werkomgeving is een goede ruimte-akoestiek. Niet alleen voor nu, maar ook voor straks, wanneer we in het nieuwe normaal waarschijnlijk nog wat meer thuis zullen blijven werken dan voorheen.

Dus een verbeterde ruimte-akoestiek is ook op de lange termijn nog steeds een goede investering. Veel werkgevers hebben er ook graag budget voor over. Allkoestiek heeft diverse producten en systemen die direct uit voorraad geleverd kunnen worden.

Ben je benieuwd naar ons brede aanbod aan akoestische oplossingen voor jouw woonkamer, keuken of andere ruimte in huis? Klik hier. We helpen je graag! 

Lees hier de complete Nieuwsbrief van februari 2021.

In welke ruimte wil je de akoestiek verbeteren?