Akoestiek in uw ruimte verbeteren ?

Kantoren, scholen, woonkamers en restaurants worden steeds vaker minimalistisch ingericht en afgewerkt met harde vloeren, plafonds en wanden. Denk daarbij aan glas, tegels en gladgestucte wanden en plafonds. Als gevolg hiervan ontstaat er in veel gevallen een nagalm die zorgt voor een onprettige akoestiek in de ruimte. Uw akoestiek verbeteren?

Een nagalm is vooral vervelend in situaties waarin meerdere geluidsbronnen in de ruimte aanwezig zijn, zoals met feestjes, groepjes pratende mensenof bellende collega's. Er ontstaat dan al snel een kakofonie van geluid. Hierdoor kost het veel energie om jezelf verstaanbaar te maken in een gesprek. Of is juist het luisteren naar een gesprek erg vermoeiend vanwege alle bijgeluiden.
Akoestiek binnen uw ruimte verbeteren?

Misschien staat jouw omgeving er niet bij. Klik dan op "ALLE RUIMTEN" om een lijst te zien van alle door Allkoestiek akoestisch verbeterde ruimten.

Met meer dan 700 aan gerealiseerde projecten per jaar is onze diversiteit groot. Wij gaan graag de uitdaging aan om ook voor uw ruimte de perfect passende akoestisch oplossing te vinden. Ons motto is tenslotte niet voor niets:

“Voor iedere ruimte een passende akoestische oplossing”

Waar kunnen we u vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Kostenindicatie

Een goede akoestiek in uw ruimte? Kom in contact met de akoestische probleemoplossers.

Akoestisch probleem? Waar kunnen we u bij helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we u mee helpen? *

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord