Betaalbaar plafond om akoestiek in zwembad te verbeteren

Omgeving

Sport

Locatie

Roeselaere (België)

Ruimte

Zwembad
  • Allceiling akoestische elementen aan plafond zwembad
  • Betaalbare akoestische plafond toepasbaar in zwembad

Het geluid in een zwembad wordt vaak als onprettig ervaren.

Veel herrie door slechte akoestiek

Dit komt simpelweg omdat er in een zwembad veel tegels en glas aanwezig is wat de akoestiek niet ten goede komt. Daarnaast absorbeert het water ook nog eens geen geluid. Een slechte akoestiek geeft veel overbodige herrie. Het is dus van belang dat er bij een zwembad kritisch gekeken wordt naar de akoestiek.
Daarnaast spelen de klimaatomstandigheden ook een belangrijke rol waardoor veel akoestische oplossingen niet kunnen worden toegepast.

Betaalbare oplossing

Dat er ook betaalbare oplossingen zijn in een zwembad blijkt bij het onderstaand privé zwembad in België. Allceiling akoestische elementen zijn uitstekend geschikt in ruimten waar de luchtvochtigheid hoog is en de temperatuur schommelt. De goede geluidsaborptie eigenschappen en de ongevoeligheid voor klimaatomstandigheden maakt de Allceiling akoestische elementen uitstekend geschikt voor zwembadtoepassingen. Daarnaast geven de elementen ook een strak uiterlijk aan de ruimte. Als alternatief kunnen wij ook Allplaster akoestisch stucwerk aanbieden. Vraag jouw prijs aan via de mail of per telefoon.

Niets mooier dan een spontaan berichtje van klanten met een bedankje voor de fijne service en de goed werkende akoestische oplossing.

Onze vakkennis en jarenlange praktijkervaring vertalen naar resultaat. Dat is het doel!

Advies vragen
Karin: "We gaan voor 100% tevreden klanten."
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws