Werkruimten Eyeworks akoestisch optimaal

Omgeving

Kantoor

Locatie

Amsterdam

Ruimte

Kantoor
Kantoorruimten Eyeworks akoestisch optimaal

Modern kantoorpand pakt akoestiek aan

Eyeworks is één van de vijf grootste productiebedrijven voor televisie en film ter wereld. In de zomer 2013 werd een nieuwe inspirerende omgeving betrokken in een monumentaal pand aan het Raamplein in Amsterdam. Het authentieke pand is omgevormd tot een modern kantoor met daarin ook speciale ruimten zoals een bioscoop, opnamestudio, montageruimte en een ondergrondse parkeergelegenheid.

Akoestische problemen

De vraag van Eyeworks aan Allkoestiek was om de akoestische problemen in de verschillende werk- en kantoorruimten op te lossen. Men was wel enigszins sceptisch over de haalbaarheid omdat men al een proef door een ander bedrijf had laten maken waar men zowel esthetisch als qua akoestisch effect niet tevreden over was. Onze adequate aanpak sprak meteen aan. Eerst een nagalmtijdmeting op locatie waarna vervolgens ter plekke aan tafel de diverse mogelijkheden zijn besproken en samen met de klant een passend plan van aanpak is vorm gegeven. Direct werd een afspraak gemaakt om twee ruimten als proef uit te voeren zodat men de werking kon ervaren en het een en ander ook esthetisch goed kon beoordelen.

Montage terwijl je werkt

Na montage van de proefruimten werd nog dezelfde dag de keuze gemaakt voor de oplossing van Allkoestiek. Er zat ook wel iets druk op want het een en ander moest gerealiseerd worden voor de opening van het pand op 5 september. Een ander probleem was dat het gebouw al volop in gebruik was en de akoestische aanpassingen daarom plaats moesten vinden tussen de normale werkzaamheden door. In goed overleg met de opdrachtgever en met behulp van een strakke tijdsplanning heeft ons montageteam een geweldige prestatie geleverd. Voor het personeel van Eyeworks nauwelijk overlast, esthetisch een prachtig resultaat en bovenal een echt werkende akoestische oplossing.

Met recht een project om trots op te zijn!

Nauwkeurig werken met de puntjes op de i. Daar ligt onze lat tijdens de montage.

De klant heeft na afloop een goed werkende akoestische oplossing en wij nemen de rommel mee naar huis.

Onze monteurs gaan voor topkwaliteit!

Advies vragen
Edward: "Wij  leveren ieder project netjes af."
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws