Akoestiek serre verbeteren

voorkomt lawaai

Akoestiek verbeteren serre

HORECA

Akoestiek van jouw serre verbeteren?

Veel horecagelegenheden hebben hun pand uitgebreid met een serre of veranda. Een mooie aanvulling op de zaak die bij veel klanten in de smaak valt vanwege het populaire semi buiten zijn. Maar houd daarbij wel rekening met de akoestiek.

Akoestiek verbetert in de serre van Lounge 3 te Voorthuizen
Akoestiek serre verbeterenhttps://allkoestiek.nl/disclaimer https://allkoestiek.nl/disclaimer Mike Buijs Allkoestiek B.V.


Glas is akoestisch hard

Om het buitengevoel optimaal tot uiting te brengen, zijn veel van deze serres van glas gemaakt. Glas heeft echter één groot nadeel: het is een akoestisch hard materiaal. Dit betekent dat het geluid niet geabsorbeerd wordt. Als het geluid niet wordt opgenomen, ontstaat er een galm of echo in de ruimte. Voor klanten en personeel is dat erg vervelend, want je verstaanbaar maken is dan een grote uitdaging. Daardoor gaan mensen harder praten, maar dat maakt de herrie alleen maar groter.

Ook in een serre van een woning wil je een prettige akoestiek
Akoestiek serre in woonomgeving verbeteren


Akoestisch materiaal in serre

Het realiseren van een prettige akoestiek in een serre is best een uitdaging. De ramen bedekken met akoestisch materiaal is geen optie, want de lichtopbrengst moet zoveel mogelijk in tact blijven en het moet mogelijk zijn om het glas schoon te maken. We werken daarom in dit soort omgevingen veelal met zwevende objecten. Denk daarbij aan akoestische kubussen of akoestische cilinders. Of met objecten op de vloer zoals onze Allpilar akoestische zuil. Meer informatie over deze en andere producten kun je vinden in onze productcatalogus.

Hoe los je deze herrie echt op?

Bij een probleem in jouw serre doen we eerst een nagalmtijdmeting. Aan de hand van deze meting bepalen we hoeveel absorberend materiaal nodig is.

Wil je de akoestiek in jouw serre verbeteren? Neem dan contact met ons op.

Akoestische oplossing met Allcylinder akoestische cilinders zowel horizontaal als verticaal toegepast
Akoestiek serre verbeteren met Allcylinder akoestische cilinders

Vraag een gratis quickscan aan

(t.w.v. € 185,00)

  • Bezoek op locatie
  • Nagalmtijdmeting
  • Advies op maat
Vraag een gratis quickscan aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!


Veel voorkomende horeca ruimtes
 

Producten die voor je interessant zijn

Iedere situatie vraagt om een oplossing die past bij jouw ruimte en het budget. Samen vinden we altijd een geschikte akoestische oplossing die leidt tot het gewenste comfort.

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws