Akoestiek verbeteren winkel

voor een rustige sfeer voor klanten en personeel

WINKEL

Akoestiek van jouw winkel verbeteren?

Een goede akoestiek in de winkel is fijn voor de klanten maar vooral ook voor het verkooppersoneel. Wanneer de nagalmtijd lang is dan neemt ook het geluidsniveau in de ruimte toe. Het personeel staat de hele dag te werken in dit deze rumoerige akoestiek met moeheid, concentratieverlies en soms zelfs hoofdpijn tot gevolg.

Kapperszaak Barneveld - Allpicture® akoestisch schilderij
Akoestiek winkel verbeteren


Achtergrondmuziek

In veel winkels wordt achtergrond muziek gedraaid. Dit om de klant een huiselijk en comfortabel gevoel te geven. In de trendy en moderne winkels gaat geluid steeds meer op de voorgrond spelen. Dit om een moderne ambiance te creeeren waarin de winkelende publiek zich prettig voelt. Belangijk is dan wel te zorgen voor akoestische rust.

Dit voorkomt dat het geluidsniveau niet te hoog wordt waardoor het personeel snel moe wordt en last krijgt van concentratieproblemen en hoofdpijn. En de klant alleen maar wil wegvluchten uit de winkel.

Akoestiek en interieur

Laat het akoestisch product niet alleen functioneel zijn maar laat het ook onderdeel worden van jouw interieur. Denk daarbij aan het integreren van verlichting, aan kleuren of wellicht afbeeldingen die het winkelende publiek inspireren.

Samen met jouw gaan wij deze uitdaging graag aan.

Bruidsmodezaak Rotterdam - Allceiling® akoestische elementen
Akoestiek winkel bruidsmode verbeterenhttps://allkoestiek.nl/disclaimer https://allkoestiek.nl/disclaimer Mike Buijs Allkoestiek B.V.


Uw akoestische oplossing

Om jouw beste oplossing te vinden maken wij graag vrijblijvend een afspraak op locatie. Wij zullen dan een nagalmtijdmeting uitvoeren en aanvullend een adviesgesprek met jouw voeren.

Vul ons formulier in of bel voor een afspraak.

Vraag een gratis quickscan aan

(t.w.v. € 185,00)

  • Bezoek op locatie
  • Nagalmtijdmeting
  • Advies op maat
Vraag een gratis quickscan aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws