Akoestiek verbeteren sportschool

voor een prettige sportomgeving

SPORT

Akoestiek sportschool/fitnessruimte verbeteren

De akoestiek in een sportschool moet goed zijn, zodat bezoekers en medewerkers geen hinder ondervinden van een te hoog geluidsniveau en nagalm (echo). Toch blijkt dat de akoestiek in een sportschool vaak te wensen overlaat. Dit heeft vooral te maken met de meestal hoge en grote ruimtes die rondom afgewerkt zijn met harde materialen. In combinatie met de lage vloerbezetting (toestellen of alleen personen) resulteert dit uiteindelijk in een te lange nagalmtijd.

Allceiling® akoestische elementen & Allvisual® akoestische afbeelding
Akoestiek verbeteren fitnessruimte

Een slechte akoestiek is een vaak gehoorde klacht van zowel bezoekers als medewerkers van een sportschool of fitnesscentrum. Een goede ruimte-akoestiek is een belangrijk comfortaspect om een prettige sportruimte te kunnen bieden aan jouw klanten en medewerkers. Vaak zijn er ook problemen met het geven van, al dan niet versterkte, instructie in combinatie met muziek. Het terugbrengen van de nagalmtijd is hiervoor dé perfecte oplossing.

Allbaffle® akoestische keerschotten in de kleuren van de sportschool
Akoestiek sportschool verbeterenhttps://allkoestiek.nl/disclaimer https://allkoestiek.nl/disclaimer Mike Buijs Allkoestiek B.V.


Is de akoestiek in jouw sportschool slecht?

Het is belangrijk dat de akoestiek in de ruimten binnen een sportschool optimaal is. Wanneer er sprake is van een slechte akoestiek in jouw sportschool, neem dan contact op met Allkoestiek. Wij hebben jarenlange ervaring in het verbeteren van de akoestiek en het reduceren van de nagalm in dit soort ruimten met gebruik van de juiste materialen. Uiteraard wordt bij het verbeteren van de akoestiek in een sportschool ook rekening gehouden met zaken als brandveiligheid, esthetiek (looks), het beschikbare budget en de hufterproofheid.

Allceiling® akoestische elementen toegepast in fitnessruimte
akoestiek verbeteren sportschool


Contact

Wil je de akoestiek in jouw sportschool verbeteren of wil je meer weten over de wijze waarop wij op praktijkgerichte wijze de akoestiek in de sportschool kunnen optimaliseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie, advies of een prijsopgave.

Vraag een gratis quickscan aan

(t.w.v. € 185,00)

  • Bezoek op locatie
  • Nagalmtijdmeting
  • Advies op maat
Vraag een gratis quickscan aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!


Veel voorkomende ruimtes binnen een sportomgeving
 

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws