Allkoestiek sponsort voetbalelftal VVOP D3

Voetbalelftal kan door weer en wind dankzij Allkoestiek...

Het voetbalelftal D3 van VVOP uit Voorthuizen heeft van sponsor Allkoestiek nieuwe windjacks gekregen. We verwachten uiteraard hele goede voetbalprestaties nu er in weer en wind getraind kan worden. Hier is een schone taak weggelegd voor coach Richard Wiedeman...

Eindelijk was het dan zover en konden de jongens van de D3 van VVOP hun nieuwe trainingsjas in ontvangst nemen. Helaas was het veld op deze druilerige zaterdagmorgen dusdanig slecht dat er niet kon worden gevoetbald.

Uit handen van Mike Buys werden de trainingsjassen één voor één aan de spelers uitgedeeld. Uiteraard werden de trainer, de keeperstrainer en de leider van het elftal hierbij niet overgeslagen. Natuurlijk was iedereen bijzonder blij met zijn nieuwe aanwinst waarna coah Richard Wiedeman op zijn beurt namens het elftal een mooie bos bloemen en een doos bonbons overhandigen aan de nieuwbakken sponsor.

Het speciaal voor deze toepassing ontworpen logo met ouline werd mede mogelijk gemaakt door de creativiteit van ons reclamebureau Yowza.

De jacks zijn zo'n succes dat er in de wijde omgeving rondom Voorthuizen en binnen de gelederen van Allkoestiek inmiddels vele enthousiaste dragers zijn. Prettig draagbare reclame!

Tot slot nog een mooie foto voor de hoofdtribune. Op naar het kampioensschap.