Akoestische oplossingen voor interieurbouwers

Omgeving

Onderwijs

Locatie

Sneek

Ruimte

Bibliotheek
  • Hoogwaardige absorberende akoestische bureauschermen
  • Mooie gescheiden werkplekken in schoolbibliotheek in Sneek

Hoogwaardige akoestische schermen op school

"Het is een prachtig mooi vak!", vertelt Johan Brinksma als hij uitlegt wat hem al dertig jaar lang inspireert als interieurbouwer. "Het blijft boeiend. Omdat we maatwerk maken, ben ik altijd bezig met iets dat nooit eerder is gemaakt." In zijn werk loopt hij niet alleen tegen creatieve uitdagingen aan, maar ook tegen uitdagingen op het gebied van akoestiek.

Onlangs werden wij door interieurbouwer Octo-Plus uit Friesland benaderd om mee te denken bij een klus voor RSG Magister Alvinus, een school voor voortgezet onderwijs in Sneek. Eigenaar Johan vertelt: "Het ging om op maat gemaakte leerplekken voor de bibliotheek van de school. Daar moesten kwalitatief hoogstaande akoestische wanden op geplaatst worden, zodat studenten geconcentreerd met hun huiswerk aan de slag kunnen."

Akoestische oplossingen die waarde toevoegen aan de ruimte

Allkoestiek probeert altijd zo goed mogelijk in te spelen op dat wat een (mogelijke) klant nodig heeft. Bij de een gaat het om een offerte die snel binnen moet zijn, de ander wil graag sparren over welke akoestische oplossing het meest geschikt is in een bepaalde situatie.

Architecten, interieurontwerpers en -bouwers vragen vaak onze hulp bij een ontwerp dat ze bedacht hebben. Aangezien we het leuk vinden om mee te denken, advies te geven en mee te werken aan custom-made producten, gaan we graag op deze verzoeken in, zoals ook bij interieurbouwer Octo-Plus het geval was.

Onze eerste ervaring met Allkoestiek was gelijk raak

Het resultaat is tot volle tevredenheid van Octo-Plus (en de eindklant): "Onze eerste ervaring met Allkoestiek was gelijk raak!", vertelt Johan. "Ze denken uitstekend mee, communiceren goed en hebben een hoog serviceniveau. Ze kwamen zelfs bij ons langs om de akoestische wanden op alle leerplekken volledig verdekt te bevestigen. Het resultaat is erg mooi geworden, met name de fraaie groene bekleding van de bureauwanden voegt kleur toe aan de leeromgeving."

Grenzeloze mogelijkheden in design

Overlegsituaties met architecten, interieuradviseurs en -bouwers prikkelen ons te zoeken naar mooie nieuwe creatieve oplossingen. We komen er steeds meer achter dat er nog maar weinig akoestische grenzen zijn. Met onze materialen kan eigenlijk alles gedaan worden, zodat we met een ontwerp of idee alle kanten op kunnen. Onze akoestische oplossingen kunnen in iedere kleur, vorm en formaat gemaakt worden en passen daardoor naadloos in ieder interieurontwerp.

Heb je vragen of wil je gewoon eens met ons brainstormen over een ontwerp of idee? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn er iedere werkdag tussen 9 en 17 uur en helpen je graag verder met jouw project.

Niets mooier dan een spontaan berichtje van klanten met een bedankje voor de fijne service en de goed werkende akoestische oplossing.

Onze vakkennis en jarenlange praktijkervaring vertalen naar resultaat. Dat is het doel!

Advies vragen
Karin: "We gaan voor 100% tevreden klanten."
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws