Akoestische kroonluchters in kerk Sprundel

Omgeving

Overig

Locatie

Sprundel

Ruimte

Kerk
Akoestische kroonluchters in kerk sprundel

Grondige renovatie kerk vraagt ook om goede akoestiek

Onze Allcylinders zorgen voor een prettige akoestiek in de Heilige Johannes de Doperkerk, een historische kerk in het Noord-Brabantse dorpje Sprundel. De kerk kreeg in 2015 een multifunctionele functie na een grondige renovatie. Daarom moest er iets met de nagalm gebeuren.

We hebben de akoestiek van 10 ruimten met metingen in kaart gebracht en vervolgens alles in drie fases uitgevoerd, in nauwe samenwerking met de architect die de verbouwing van de kerk onder zijn hoede had. Er waren aan de wand en tegen de gewelven geen mogelijkheden om akoestische materialen te bevestigen, dus we moesten een andere oplossing vinden om een aangenaam akoestisch klimaat te realiseren.

Het idee om akoestische kroonluchters te maken, bleek de oplossing bij uitstek. Er zat al een hijspunt midden in het gewelf dus we hebben de kroonluchters op de werkvloer in elkaar gezet en daarna op hoogte gehesen.

Bent je ook op zoek naar een passende en functionerende akoestische oplossing voor jouw kerk Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Een goede oplossing begint tenslotte met een goed advies.

 

Niets mooier dan een spontaan berichtje van klanten met een bedankje voor de fijne service en de goed werkende akoestische oplossing.

Onze vakkennis en jarenlange praktijkervaring vertalen naar resultaat. Dat is het doel!

Advies vragen
Karin: "We gaan voor 100% tevreden klanten."
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws