Akoestische plafondpanelen in Ron Gastrobar Indonesia

Omgeving

Horeca

Locatie

Amstelveen

Ruimte

Restaurant
Een mooi voorbeeld van akoestisch panelen die "niet" mogen opvallen

Alles klopt aan Ron Gastrobar Indonesia in Amstelveen. De locatie is goed, het restaurant ziet er van binnen super gezellig uit en de twee chef-koks behoren bij de beste van de wereld. Niet gek dus dat ze alleen maar lovende reviews krijgen. Allkoestiek werd gevraagd om de puntjes op de i te zetten van dit toprestaurant.

(Artikel gaat onder foto door)

Restaurant gastrobar

Chef-koks van Ron Gastrobar Indonesia zijn Ron Blaauw en Agus Hermawan. Beide koks hebben de top van hun vakgebied bereikt. Zo heeft Ron menig Michellin-ster op zijn naam staan en werd Agus door de Indonesische minister van Toerisme verkozen tot ambassadeur voor de Indonesische Keuken in Nederland.

"Ik ga terug naar de basis en maak traditionele gerechten op een nieuwe, moderne manier met de smaken van Indonesië erin verwerkt," vertelt Agus in een interview met de website Zakenreis.nl

De restaurants van Ron Blaauw stralen op alle fronten kwaliteit uit, dus ook de akoestiek van Ron Gastrobar Indonesia in Amstelveen mag niets te wensen overlaten. Om de kwaliteit van het restaurant te optimaliseren, werden we uitgenodigd om een nagalmmeting te doen. De uitslag maakte duidelijk wat er nodig was om een ideaal akoestisch klimaat te realiseren.

In overleg kozen we voor een oplossing waarin de akoestische plafondpanelen nauwelijks of niet opvallen. Ziet je op de foto's waar onze Allceilings bevestigd zijn?

"Het is allemaal meer dan goed opgelost door Allkoestiek", vertelt restaurantmedewerker Kim van Raak. "Onze gasten hadden geen last van de montage, omdat alles buiten openingstijden gerealiseerd werd. We zijn enorm tevreden over het resultaat."

Nauwkeurig werken met de puntjes op de i. Daar ligt onze lat tijdens de montage.

De klant heeft na afloop een goed werkende akoestische oplossing en wij nemen de rommel mee naar huis.

Onze monteurs gaan voor topkwaliteit!

Advies vragen
Edward: "Wij  leveren ieder project netjes af."
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws