Akoestiek verbeteren doe je heel EASY met dit akoestisch paneel

Allkoestiek introduceert een nieuw akoestisch paneel dat eenvoudig te verwerken is doordat het handzaam en verlijmbaar is...

Nieuw product Allpanel akoestisch paneel

Allkoestiek introduceert een nieuw product: Allpanel. Dit is een akoestisch paneel dat verlijmd wordt aan het plafond of de wand. De panelen zijn handzaam en daardoor eenvoudig zelf te verwerken. Het paneel heeft de looks en feel van de Allceiling akoestische elementen, maar is aan de achterzijde niet afgewerkt en daarom alleen geschikt om te verlijmen.

Uitermate geschikt voor lage ruimten

Omdat dit akoestisch paneel gelijmd wordt is het zeer geschikt voor lage ruimten. Wanneer er gekozen wordt voor het verlijmen van het paneel zullen er meer panelen nodig zijn dan wanneer er gekozen wordt voor een zwevende montage zoals met de Allceiling akoestische elementen, maar een zwevende montage is niet altijd mogelijk. Doordat het paneel niet groter is dan 1.200 x 600 mm en slechts 40 mm dik is het heel EASY om zelf te monteren.

Leverbaar in 2 uitvoeringen

Allpanel is leverbaar met een facetrand van 2 mm of met een rechte rand.
In de uitvoering met een facetrand kunnen de panelen tegen elkaar verlijmd worden, in de uitvoering met een rechte rand dient rekening gehouden te worden met een onderlinge afstand van 8 mm.

Meerdere kleuren leverbaar

Het kleurengamma van Allpanel is gelijk aan het kleurengamma van Allceiling. Je hebt keuze uit maar liefst 16 kleuren, waarbij het meest gekozen wordt voor wit (Pure White), wat bij ons dan ook een voorraadproduct is. Daarnaast is er zwart (Raven Black) en een 5-tal grijstinten (French Grey, Mist Grey, Concrete Grey, Papyrus Grey en Anthracite Grey). De overige kleuren variëren van blauw naar groen naar oranje en geel. Voor bepaalde kleuren geldt een minimale afname en over het algemeen een iets langere levertijd.

Akoestiek verbeteren met dit akoestisch paneel

Wanneer je de akoestiek in een ruimte wilt verbeteren maar niet weet waar te beginnen, neem dan contact met ons op. Wij nemen je dan graag bij de hand. Wij kunnen je een advies geven op afstand door het bekijken van foto's van de ruimte, maar het kan ook zijn dat wij besluiten om bij je langs te komen om een nagalmtijdmeting uit te voeren. Op deze manier kunnen wij ons advies ook garanderen. In een kort verslag kun je de gemeten waarden én het benodigde aantal panelen zien. Je krijgt tevens een prognose van de akoestische situatie ná het monteren van de Allpanel akoestische panelen. 

Koop in de webshop

Vraag prijsopgave aan