Melamineschuim kubussen voor het verbeteren van de akoestiek

Allcube® akoestische kubus in de door jouw gewenste kleur gespoten of voorzien van uitwasbare hoes...

Allcube akoestische kubus

Allcube akoestische kubussen worden geproduceerd uit melamineschuim, een door en door getest basis isolatiemateriaal afkomstig uit de vliegtuigindustrie met een unieke combinatie aan producteigenschappen:

  • brandveilig
  • lichtgewicht
  • kleur- en vormvast 
  • breedbandige geluidabsorptie


Kleuren akoestische kubus

De standaard volkern kleuren zijn wit en grijs. Allkoestiek heeft de mogelijkheid om de Allcube in de kleur te leveren. Hiervoor bieden wij verschillende opties:

Gespoten met een pigmentkleuring in vrijwel iedere denkbare kleur.
Minimale afname 20 stuks per kleur.

Gespoten met een PU-coating in een aantal standaard kleuren.
Minimale afname 30 stuks per kleur.

Een stoffen hoes van Camira Lucia /Xtreme Plus of Atlantic Screen in vele kleuren.
Minimale afname 5 stuks per kleur.

Aanvullende productinformatie

De standaard afmeting van een Allcube is 400 x 400 x 400 mm. Op aanvraag zijn afwijkende afmetingen leverbaar tussen 300 en 600 mm. Wil je een afwijkende vorm dan kunnen wij de Allcube ook als pilaar leveren bijvoorbeeld in een afmeting van 1.200 x 150 x 150 mm.

De Allcube akoestische kubus wordt standaard geleverd met één ophanghaak. Je kunt de kubus eenvoudig aan een haak aan het plafond ophangen eventueel verlengd met een stukje ketting of staaldraad als je de kubus lager wilt ophangen.

Een andere mogelijkheid is om de kubus met één zijde te verlijmen tegen de ondergrond met onze kit. De absorptie per stuk neemt hierdoor wel af omdat de verlijmde zijde niet meetelt in het absorberende oppervlak. Deze oplossing is geschikt voor de wat lagere ruimte.

Hoeveel kubussen heb je nodig om de akoestiek te verbeteren

Het aantal benodigde Allcubes is afhankelijk van de ernst van het akoestisch probleem (nagalmtijd), de grootte van de ruimte (volume) en het doel wat je na correctie wilt bereiken.
Wij zijn je graag van dienst met met advies of een nagalmtijdmeting voor een gegarandeerd en werkend eindresultaat.

Vraag een gratis quickscan aan

Een eenvoudige, snelle en voordelige akoestische oplossing

Bij een keuze voor Allcube zijn de montage kosten naar verhouding laag. Het absorberend vermogen en oppervlak is groot. Veel rendement voor weinig geld dus...
De Allcube stelt constructief geen eisen aan het plafondconstructie vanwege het lichte gewicht en is daardoor vrijwel overal toepasbaar.Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Koop in de webshop

Vraag prijsopgave aan