Dé akoestische oplossing zonder montage!

Met dit akoestisch interieurelement zijn montagewerkzaamheden niet nodig. Ideaal voor ruimtes waar oplossingen beperkt zijn...

Dé oplossing wanneer monteren aan plafond of wand niet mogelijk is

De Allpillar akoestische zuil van Allkoestiek is een mooi interieurelement om de akoestiek te verbeteren. Het grote voordeel: het hoeft niet gemonteerd te worden aan het plafond of een wand. Voor sommige ruimtes zijn er beperkte mogelijkheden qua montage. Onze akoestische zuil biedt dan dé oplossing. 

Diverse voordelen

Wanneer functionaliteit decoratief kruist, zien we de Allpillar. Deze mooie eyecatcher heeft, zoals gezegd, als grootste voordeel dat hij niet gemonteerd hoeft te worden aan een plafond of wand. Sterker nog, we bieden de Allpillar als optie zelfs verrijdbaar aan met vier wielen. Zo kun je de zuilen naar wens verplaatsen, mocht je wijzigingen willen doen aan het interieur. 

Deze akoestische zuilen zijn perfect voor ruimtes zoals een serre. Een dergelijke ruimte is vaak hard afgewerkt, waardoor er vaak sprake is van een slechte akoestiek. Maar de technische mogelijkheden om akoestische oplossingen te monteren zijn vaak beperkt. Zo'n zuil is dan een zeer goede optie. 

De akoestische zuilen absorberen geluid over de gehele frequentie-spectrum. Daarnaast nemen ze hinderlijke geluidsreflecties weg tussen zitplaatsen onderling. Dit verbetert de privacy en rust in de ruimte. 

Leverbaar in 40 kleuren stof

Naast het aantrekkelijke design, waarbij je kunt kiezen tussen zowel een ronde variant als een vierkante met afgeronde hoeken, is de Allpillar leverbaar in 40 kleuren stof uit de stoffenbundel

De Allpillar

Hoeveel Allpillars heb ik nodig?

Uiteraard verschilt dit per ruimte. Wil je een indicatie ontvangen van wat je nodig heeft? En of de Allpillar voor je de beste keuze is? Laat het ons weten, dan helpen we je graag. Wil je meer weten over de Allpillar, de voordelen én de specificaties? Klik dan op onderstaande button. 

Ga naar de Allpillar