Duurzame dinsdag: duurzaam je akoestiek verbeteren?

Duurzaam je akoestiek verbeteren? We geven je vandaag, op duurzame dinsdag, de perfecte manier!

Duurzaam je akoestiek verbeteren met akoestische polyesterwolplaten

Wanneer men kijkt naar de verschillende mogelijkheden om de akoestiek in een ruimte te verbeteren, passeren verschillende wensen de revue. We willen niet teveel betalen, het moet - uiteraard - goed werken en het probleem oplossen, maar we willen tegenwoordig ook steeds vaker een duurzaam product.

Onze duurzame polyesterwol heeft het allemaal. Het is budgetvriendelijk, is zeer effectief én het is dus duurzaam. Omdat het vandaag duurzame dinsdag is, staan we bij dit laatste aspect even stil.

Duurzaamheid

De akoestische polyesterwolplaat is duurzaam, omdat het bestaat uit synthetische vezels die deels worden vervaardigd uit PET-flessen en andere gerecyclede materialen. Het produceren van deze duurzame polyesterwol vermindert afval, die anders op stortplaatsen terecht was gekomen, en het vermindert daarnaast het gebruik van nieuwe grondstoffen. Win-Win dus!

Onze polyesterwolplaten zijn 100% recyclebaar, dus mocht je ze ooit willen vervangen, hoef je daar niet over in te zitten. Andere specificaties en voordelen van deze platen geven we graag via de button hieronder.

Alles over akoestische polyesterwolplaten

Akoestische polyesterwolplaten bestellen

We geven je graag een advies over de hoeveelheid platen die wij zouden aanraden in jouw ruimte, maar uiteraard kun je ze ook direct bij ons bestellen via onderstaande button.

Bestel onze akoestische polyesterwolplaten

Adviseer mij

Uiteraard adviseren we je graag over de juiste hoeveelheid Allwool® akoestische polyesterwolplaten in jouw ruimte en hoe deze esthetisch te plaatsen. Wij hebben hier jarenlange ervaring in en hebben al diverse plaatsen mogen voorzien van deze polyesterwolplaten, zoals bij deze tot sporthal omgetoverde voormalige werkplaats. Ben je dus op zoek naar gericht advies, dan staan we uiteraard voor je klaar. 

Adviseer mij