Akoestische kubussen toegepast in kantooromgeving

Omgeving

Kantoor

Locatie

Veenendaal

Omgeving

Kantoor
  • Allcube akoestische kubus
  • Akoestische kubussen in vergaderruimte
  • Allcube akoestische kubussen in kantoor met veel glas
  • Akoestisch element toegepast boven receptioniste

Dat hier een akoestisch probleem was werd al meteen duidelijk toen wij de receptioniste aan de lijn hadden. Zij had moeite om ons telefoongesprek te volgen. Wij hebben dan ook maar niet gevraagd naar hoe zij zich aan het einde van de dag moet voelen.Want een hele dag dit soort gesprekken voeren zal niet meevallen. In de kantoortuin was het probleem niet anders. Kortom dit kantoor schreeuwde om akoestische aandacht. Dus werk aan de winkel voor Allkoestiek.

Een creatief bureau vraag om een creatieve akoestische oplossing. Door een nagalmtijdmeting uit te voeren konden wij exact bepalen hoeveel akoestische kubussen er nodig waren. Door eerst een proefruimte te voorzien van akoestische kubussen kreeg men een gevoel hoe het in werkelijkheid eruit kwam te zien. De keuze was dan ook snel gemaakt. Zeker nadat men het akoestisch comfort ervaren had.

Niets mooier dan een spontaan berichtje van klanten met een bedankje voor de fijne service en de goed werkende akoestische oplossing.

Onze vakkennis en jarenlange praktijkervaring vertalen naar resultaat. Dat is het doel!

Ik wil mijn akoestische probleem oplossen
Karin: "We gaan voor 100% tevreden klanten."
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws
 
 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord