Rumoer ontmoetingsruimte verholpen

Omgeving

Kerk

Locatie

Arnhem

Ruimte

Ontmoetingsruimte
  • Akoestisch paneel toegepast in ontmoetingsruimte
  • Akoestisch paneel facet tegen elkaar verlijmd

Klachten na renovatie als gevolg van harde afwerkingsmaterialen

Naast de Bonifatiuskerk in Arnhem staat het ds. Van Oosterzeehuis, een ontmoetingsruimte waar de gemeente samenkomt voor diverse activiteiten zoals een kop koffie, vergaderingen en andere kleinere bijeenkomsten. Deze ruimte is helemaal gerenoveerd en eind 2020 opgeleverd.

Nadat de ruimte in gebruik genomen werd kwamen al snel de klachten omtrent de akoestiek. De gladde harde afwerkingsmaterialen zorgden voor een teveel aan galm waardoor de ruimte ook bij een kleine bezetting al snel als rumoerig ervaren werd.

Na het uitvoeren van een nagalmtijdmeting is er overleg geweest en berekend wat esthetisch, praktisch en uiteraard ook financieel een passende oplossing zou kunnen zijn. Hierbij zijn we uitgekomen op het rechtstreeks verlijmen van onze Allpanel akoestische panelen tegen de schuine plafondoppervlakken.

Dankzij de handzame afmeting van 1.200 x 600 x 40 mm zijn deze panelen eenvoudig te verlijmen, ook tegen schuine plafonds. Dankzij de subtiele facetrand kunnen eenvoudig aaneengesloten vlakken gecreëerd worden.

Niets mooier dan een spontaan berichtje van klanten met een bedankje voor de fijne service en de goed werkende akoestische oplossing.

Onze vakkennis en jarenlange praktijkervaring vertalen naar resultaat. Dat is het doel!

Advies vragen
Karin: "We gaan voor 100% tevreden klanten."
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws