Akoestische panelen voor elke ruimte

Een holle klank, een hinderlijke galm, een spreker die nauwelijks te verstaan is: u heeft in uw werk- of privéomgeving ongetwijfeld wel eens te maken met een slechte akoestiek. Akoestische panelen maken daar resoluut een einde aan. Ze absorberen ongewenste geluidsreflecties en zorgen daarmee voor een aangenamer klimaat.

Akoestische panelen, die in de regel met name aan het plafond en de wanden worden gemonteerd, zijn er in allerlei soorten en maten. Het karakter, de functie en de vorm van de ruimte, het beoogde nut, uw esthetische wensen en uw budget zijn elementen die een rol spelen bij de uiteindelijke keuze. Als uitgangspunt van ons advies dient een nagalmtijdmeting, die onze experts met specialistische en gekalibreerde apparatuur uitvoeren. Hiermee heeft u de garantie op een werkende oplossing.

Bij Allkoestiek zijn we eigenlijk van alle markten thuis. We kunnen u helpen in uw privé-situatie, maar zijn ook experts op het gebied van kerken, gymzalen, restaurants, scholen en kantoorpanden.

Akoestische panelen voor gymzalen

In gymzalen, waar de weerkaatsing van geluid (een stuiterende bal, het fluitje van de scheidsrechter) vaak een hinderlijke factor is, kunnen met de juiste panelen verbluffende resultaten worden bereikt.

Akoestische panelen voor kerkgebouwen

Kerkgebouwen worden geroemd om hun geweldige akoestiek, maar door de grote ruimte zijn sprekers er vaak nauwelijks verstaanbaar. Met de juiste akoestische panelen kunnen bezoekers niet alleen genieten van de muziek, maar ook nog eens verstaan wat de predikant voordraagt.

Akoestische panelen voor kantoorpanden

In kantoorpanden blijkt het voor werknemers soms een uitdaging om zich te concentreren, omdat de telefoontjes van collega’s door de slechte akoestiek letterlijk te volgen zijn. Dat heeft een nadelig effect op de concentratie en de productiviteit. Met de plaatsing van de juiste akoestische panelen behoren deze irritaties tot het verleden.

Akoestische panelen voor restaurants

In restaurants wordt een slechte akoestiek vaak tastbaar in de vorm van een hinderlijke echo. Als deze aanwezig is, dan kunnen uw klanten ook ‘meegenieten’van de gesprekken die aan naburige tafels worden gevoerd. Daarmee scoort u minpunten, die uw gasten zeker mee zullen nemen in hun evaluatie. Zorg voor een goede akoestiek, dan blijft het gesprek aan tafel ook echt een tafelgesprek. Akoestische panelen kunnen daarbij zeker helpen.

Akoestische panelen voor woonkamers

In huiskamers is het soms ook zoeken naar de juiste balans. U wilt televisie kijken, terwijl uw partner een telefoongesprek voert en de kinderen ondertussen aan het spelen zijn. Het gevolg: een kakafonie aan geluid. Ook voor de woonkamer heeft Allkoestiek even fraaie als nuttige oplossingen in huis.

Neem contact met ons op voor advies of het maken van een afspraak

Voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte kunt u bellen naar 0342-464153 of mailen naar info@allkoestiek.nl.

Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.

Waar kunnen we u vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Kostenindicatie

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wilt u uw akoestiek verbeteren?

Akoestisch probleem? Waar kunnen we u bij helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we u mee helpen? *

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 

Cookies?

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikservaring binnen de website te verbeteren

Akkoord