Akoestische oplossingen voor verschillende ruimtes

Bestaat er in een ruimte een slechte akoestiek en wil je een professioneel bedrijf inschakelen om in deze ruimte de akoestiek te verbeteren met de juiste akoestische oplossing? Dan ben je bij Allkoestiek aan het juiste adres. Wij hebben ruime ervaring in het adviseren en realiseren van akoestische oplossingen die binnen jouw ruimte de akoestiek aanzienlijk kunnen verbeteren. Neemt je gerust even een kijkje op onze website, waar je meer informatie vindt over onze producten, diensten en oplossingen.

Binnen een bepaalde ruimte de akoestiek verbeteren

Wanneer je in een ruimte de akoestiek wilt laten verbeteren, dan staan onze ervaren medewerkers graag voor je klaar. Wij kunnen een nagalmtijdmeting verrichten in de ruimte om de akoestiek en daarmee het huidige akoestische klimaat in kaart te brengen. Aan de hand van de uitkomsten kan een passend advies worden gegeven om in de betreffende ruimte de akoestiek te gaan verbeteren met behulp van de juiste akoestische oplossingen.

Contact

Wil je in een ruimte de akoestiek verbeteren en wil je hiervoor gebruik maken van onze diensten? Dan staan wij graag voor je klaar. Wij kunnen in iedere ruimte de akoestiek op effectieve en praktijkgerichte wijze optimaliseren.

Bel naar 0342-464153 of mail naar info@allkoestiek.nl voor meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte. Ook kun je hiervoor het online contactformulier gebruiken. Wij zullen dan contact met jouw opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Waar kunnen we vrijblijvend bij helpen?

  • Meting en advies
  • Prijsopgave

Allkoestiek is thuis in iedere ruimte. Waar wil je jouw akoestiek verbeteren?

Waar wil je de akoestiek verbeteren? Waar kunnen we je mee helpen?

Particulier of zakelijk? *

Waar kunnen we mee helpen? *

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?