Akoestiek school verbeteren

voor een frisse school

ONDERWIJS

Akoestiek in school verbeteren?

In een school hebben wij te maken met een diversiteit aan ruimten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een klaslokaal, gymzaal, aula, muzieklokaal, leerplein, personeelskamer, bibliotheek of mediatheek.

Iedere ruimte heeft qua akoestiek zijn eigen eisen en randvoorwaarden. Daarom is ons advies om iedere ruimte afhankelijk van het gebruik apart akoestisch in kaart te brengen.

Akoestiek verbeterd in aula van een school in Ermelo
Akoestiek school verbeterenhttps://allkoestiek.nl/disclaimer https://allkoestiek.nl/disclaimer Mike Buijs Allkoestiek B.V.

Daarnaast is het ook van belang dat er rekening gehouden wordt met de producteigenschappen bij het maken van de juiste productkeuze naast eventuele uiterlijke wensen. Zo is niet ieder akoesitsch product toepasbaar in een gymzaal en heeft een Aula een veel groter volume dan een klaslokaal. En ga zo maar door.

Akoestiek verbetert in een gymzaal van een school in Zeist
Akoestiek verbetert in de gymzaal van een school


Breed akoestisch assortiment

Dankzij het brede assortiment van Allkoestiek kunnen wij voor al deze toepassingen een akoestische oplossing bieden in een schoolgebouw. Op maat, gekleurd, balvast, stootvast of passend in jouw budget veel is mogelijk. Wij garanderen onze oplossingen rekening houdend met de eisen die gesteld worden aan de specifieke ruimten. Op zoek naar een akoestisch oplossing? Zoek jouw specifieke ruimte op in onze ruimtezoeker een maak kennis met verschillende oplossingen.

Akoestiek verbetert in een klaslokaal van een basisschool in Best
Akoestiek verbetert in klaslokaal


Ruimteakoestiek in Programma van Eisen - Frisse scholen

Voor het realiseren van een frisse school is een programma van eisen opgesteld. Dit is een publicatie van rvo.nl in opdracht van ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Het programma van eisen kan gebruikt worden voor nieuwbouw en voor het verbeteren van bestaande schoolgebouwen. De ruimteakoestiek die nodig is in klaslokaal is omschreven in het programma van eisen. In ons nieuwsartikel "Ruimteakoestiek in programma van eisen voor een frisse school" leest je hier mee over.

Akoestiek verbetert van een overblijfruimte in een school
Akoestiek verbetert in overblijfruimte school

Vraag een gratis quickscan aan

(t.w.v. € 185,00)

  • Bezoek op locatie
  • Nagalmtijdmeting
  • Advies op maat
Vraag een gratis quickscan aan

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op!

Producten die voor je interessant zijn

Iedere situatie vraagt om een oplossing die past bij jouw ruimte en het budget. Samen vinden we altijd een geschikte akoestische oplossing die leidt tot het gewenste comfort.

Allkoestiek bedrijfsbrochure

Allkoestiek bedrijfsbrochure

In alle rust onze werkwijze en mogelijkheden nog eens nalezen of infomatie sturen aan iemand waarvoor onze diensten en producten interessant zouden kunnen zijn?

 
Mailchimp nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen!

Ontvang 4x per jaar onze nieuwsbrief met

  • Tips voor betere akoestiek
  • Projecten in beeld en geluid (hoor zelf het verschil!)
  • Onze nieuwste producten en het laatste nieuws